Home | Voor de geboorte | AZG Neonatologie dagboek | AZG Special Care dagboek | AZG Medium Care dagboek | Kipi dagboek | Refaja dagboek | Week dagboek | Maand dagboek 2005 | Maand dagboek 2006 | Fotoalbum 2006 tot heden | Gastenboek | Contact | Links
Jeffrey Vroom

Week dagboek

Kiekeboe, ik ben thuis !!!

31-01-2005010.jpg

Week 05 ( van Ma 31-01 t/m Zo 06-02 )
 
Jeffrey heeft een goede week achter de rug. Hij is flink gegroeid en is van 6605 gram opgeklommen naar 6845 gram. We hebben Jeffrey Zondag meegenomen naar huis en bij de controle in het AZG was alles prima inorde met Jeffrey. Later na het geven van de fles heeft Jeffrey alles er weer uitgespuugt inclusief de sonde, hij werd er benauwd van en Jos heeft gelijk zijn sonde eruit getrokken. We zijn voor de zekerheid even bij de spoedopvang langs gelopen en alles was goed, en nadat Jos de sonde weer had ingebracht zijn we weer naar huis gegaan. Woensdag is Jeffrey weer naar het Refaja ziekenhuis geweest voor een controle en heeft toen officieel ontslag uit het ziekenhuis gekregen. Thuis gaat alles prima met hem hij doet het goed en is druk bezig met alle nieuwe dingen om zich heen. Nu pas kom je erachter hoeveel je hebt gemist van zijn ontwikkeling, je krijgt een heel ander kind in huis dan een pasgeboren baby. Alles bij elkaar zijn we heel blij dat hij na bijna
11 maand eindelijk thuis is gekomen en we genieten er met volle teugen van, en halen de schade van de afgelopen maanden nu dik in. We kunnen het niet onder woorden brengen hoe gelukkig we zijn dat het gezin eindelijk kompleet is !!!!!!!!

01_02_21.jpg

01_02_17.jpg

01_02_30.jpg

Week 06 ( van Ma 07-02 t/m Zo13-02 )
 
Jeffrey heeft een prima week achter de rug, hij voelt zich uitstekend op zijn gemak thuis. Hij is van de week nog even voor controle geweest naar het ziekenhuis en alles was dik in orde. Jeffrey was weer gegroeid, en weegt nu 7105 gram. Ook mocht er een van zijn medicijnen weg. Dus al met al gaat het uitstekend met Jeffrey.
 
Week 07 ( van Ma 14-02 t/m Zo 20-02 )
 
Jeffrey heeft weer een goede week achter de rug. Het gaat prima thuis, en begint zich steeds meer te ontwikkelen. Gelukkig geen ziekenhuisbezoeken gehad deze week dus lekker een weekje rust.
 
Week 08 ( van Ma 21-02 t/m Zo 27-02 )
 
Jeffrey heeft een minder leuke week achter de rug. In het begin van de week ging het nog redelijk met Jeffrey, maar donderdag ging het niet goed, Jeffrey was vreselijk aan de diaree en deed niks anders dan overgeven, en dronk zijn flessen niet meer leeg. Jos vertrouwde het niet en heeft het ziekenhuis gebeld, en hij moest maar even komen om te kijken wat er aan de hand was met Jeffrey. In het ziekenhuis is Jeffrey onderzocht en ze hebben toch maar besloten om hem weer op te nemen in het ziekenhuis. Jeffrey weegt 7520 gram, en dat is Zaterdag teruggezakt naar 7130 gram. Ook nu in het ziekenhuis heeft hij nog last van de diaree, en veel overgeven. Het lijkt er op dat hij helaas weer een paar dagen in het ziekenhuis moet verblijven.

Refaja dagboek

Week 10 ( van Ma 07-03 t/m Zo 13-03 )
 
Jeffrey heeft een goede week achter de rug. Maandag is Jeffrey weer thuis gekomen en was weer flink gegroeid, Jeffrey woog Maandag 7220 gram. Volgende week moet Jeffrey weer naar het UMCG voor controle, we zijn benieuwd hoe ze daar tegen hem aankijken. Vandaag ( 13 maart ) is Jeffrey jarig en wordt dus 1 jaar !!!!! Hij heeft een heel bewogen jaar achter de rug maar heeft het steeds weer gered, en we hopen dat hij het zo goed zal blijven doen in de toekomst.
 
Week 11 ( van Ma 14-03 t/m Zo 20-03 )
 
Jeffrey heeft een minder leuke week achter de rug. Maandag is Jeffrey erg verkouden geworden maar het ging allemaal nog goed. Donderdag zijn we naar het UMCG geweest voor controle en Jeffrey doet het goed. Jeffrey weegt 7400 gram en is 66 cm lang, ook zijn ontwikkeling gaat uitstekend. Wel hadden ze wat zorgen over zijn verkoudheid, Jeffrey had het soms benauwd en piepte er soms nogal bij. Jeffrey heeft een pufje gekregen en we moesten vrijdag ter controle komen in het Refaja ziekenhuis te Stadskanaal. Ook hier hebben ze zorgen over Jeffrey, hij zit op het randje van opname of niet. Uiteindelijk wordt besloten Jeffrey naar huis te sturen, maar als het verslechterd moeten we gelijk in het ziekenhuis komen. Zaterdagavond is Jeffrey ineens verslechterd en heeft Jos het ziekenhuis gebeld, Jeffrey mocht gelijk komen voor een onderzoek. De dokter was het met Jos eens dat hij verslechterd was en heeft besloten om Jeffrey toch maar weer in het ziekenhuis op te nemen. Ze gaan hem nu meer gerichter behandelen en bekijken wat er aan de hand is. Jeffrey is verkouden en is er dus benauwd van, maar ze gaan ook voor de zekerheid verder kijken.

jeffrey.jpg

Week 12 ( van Ma 21-03 t/m Zo 27-03 )
 
Jeffrey heeft weer een redelijke week achter de rug. Hij is Woensdag weer thuis gekomen, maar is nog niet van zijn verkoudheid af, Jeffrey heeft nog flinke hoestbuien en heeft het dan behoorlijk benauwd. Verder doet Jeffrey het naar omstandigheden prima, hij is als vanouds goedlachs en zijn ontwikkeling gaat ook prima. Deze week komt de fysiotherapie voor het eerst aan huis om te helpen met ondersteunen en begeleiden van de ontwikkeling van Jeffrey.
 
Week 13 ( van Ma 28-03 t/m Vr 01-04 )
 
Jeffrey heeft weer een redelijke week achter de rug, hij is nog steeds verkouden, en vooral in de avond heeft hij hoestbuien waarbij hij blauw aanloopt. Overdag is Jeffrey goed te pas en "roggeld" dan wel veel, hij heeft het kruipen ( "tijgeren" ) goed onder de knie gekregen, en papa kan dus contstant met de sonde achter Jeffrey aanlopen !! 18 April moet Jeffrey voor controle naar het UMCG en we hopen dat hij dan overdag van de sonde af mag.

Maand dagboek